С бляскава церемония беше направена първата копка на новият жилищен комплекс Bella Vita Residence!

На събитието присъстваха главният проектант на обекта Арх. Стоян Георгиев Петков, с рег. N 05323 на КАБ РК ВАРНА, представители на фирмата изпълнител, някои от новите собственици на Bella Vita Residence, вече закупили своя дом на морето, както и част от агенциите в град Варна.

 

 

Встъпителни думи направиха едни от най-важните лица за Bella Vita Residence – Неделина Алексиева /0888 39 99 55/ представител на отдел “Продажби” на фирмата изпълнител, мениджъра на отдел “Строителството”, главния технически ръководител на обекта както и управителят на “Експрес Гранцион” ООД – г-н Валентин Вълев, които потвърди, че за строителсвото на обекта предвижда използването на материали от висок клас, съобразени с последните технологични тенденции и завършване в рамките на 2,5 години! С повече от 30 години опит в сферата на строителството на сгради и съоръжения, фирма “Експрес Гранцион” определно е гарант за качество!

 

Отец Божидар освети мястото и церемониалната първа копка, която г-н Вълев направи заедно със своите синове. Той даде божията благословия – Bella Vita Residence да се превърне в мястото, което оставя усещането за спокойствие, хармония и уют. Място, което може да се нарече дом и такова, за което на човек често му минава през ума – Bella Vita – ”Живота е хубав”

 

Прочетете цялата публикация в Petel.bg